Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2011 17:38 - Да гласуваме за най-добрия политик!
Автор: shitonyou Категория: Забавление   
Прочетен: 3284 Коментари: 1 Гласове:
4



Задават се избори, не много скоро, но след няколко месеца. Пък и този път президентски. Много хора ще си кажат: "Ох , отдъхнахме си от този Гоце" , а може би и с право.
Бедна ми е фантазията да си представя този път какви политически битки, разпри и дискусии ще се навъдят из българските медии. Давид срещу Голиат, Хан Соло срещу империята, Хитлер срещу Сталин просто ще бледнеят пред сблъсъците които ни очакват. Ще се извадят компромати, кой с кого е спал, в кой фонтан е пикал и защо аджеба не си е декларирал истинските доходи (не че някой е луд ги декларира всичките). Ще се изсипят отново автобуси с регистрационни номера започващи с "34" , гласуващи за цифрата 3, 5 или за който там трябва да гласуват. Разбира се поради този все още несбъднат факт, болни атакисти, националисти, "родолюбци" ще блокират границата край Свиленград. Черни джипове ще обикалят селата и ще "съветват" хората кой е най-добирят кандидат. От 32 различни пронаучни, социологически агенции ще дават резултати и ще анализират временните тенденции и рейтинги на кандидат-президентите, като за една седмица ще си сменят 7І пъти прогнозите. Дет" се вика с две думи - избори по български.
На фона на всичко това, топ известни български политици ще ни убеждават, че вече са направили схема и само ако ги изберем, ще "оправят" държавата. Ако бяха толкова добри в делата, колкото с думите, направо швейцарцте щяха да се редят на опашки за български паспорти, но уви.
Братя и сестри българи, аз все още не знам всички славни и безславни кандидати, но вече реших за кого ще дам своя вот на доверие на идните президентски избори. За най-добрия български политик в днешно време - несъществуващия. Отивам до изборната стаичка, рисувам един голям цветен к** на бюлетината и си я пускам с чиста съвест. Мисля че това е логична постъпка и съвсем отговаря на това, какво заслужават политикантстващите персони с костюмчета за тридесет пенсии на баба ми и какво мисля аз за тях. И хич не ми пука дали ще дойде да ни управлява някой от КГБ, меджалиса в Турция или от планетата Криптон, по-крадливи и лъжливи едва ли ще намерим.
Аз избрах! А вие?




Гласувай:
4



1. despinida - И аз ще пусна "същата" бюлетина...
12.06.2011 17:49
но с този наш антиглас, няма да променим нищо в момента...
Според мен, е нужна поправка в Закона за изборите, която да определя минимален праг на подадени гласове и ако той не е прескочен - изборите се отменят вота не се признава, насрочват се нови избори...на новите пак така...и като не се събере електорат и за трети път....айде, баце - диктатура ...че то си е*а майката с тия крадливи, лъжливи, алчни и похотливи политици...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shitonyou
Категория: Забавление
Прочетен: 41920
Постинги: 13
Коментари: 6
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031